Vad tycker Gina, Sophie och Lotta om greytogreen? DATUM TILL VÅREN

Dags att skapa en frizon på två dagar?
Dags att skapa en frizon på två dagar?

Det är rätt GRÅTT ute nu, men den som är nyfiken på workshopen ”from greytogreen” kan se fram emot en ”GREEN” vår. Greytogreen, som är både en modell och en workshop, handlar om konsten att leda sig själv. Vi kallar det JAG ledarskap.

Jag är en person som gillar när saker och ting går snabbt, är applicerbart på mer än en sak och som förmedlas på ett tydligt, greppbart sätt. Därför valde jag att gå workshop ”From Grey to Green” med Birgitta som workshopledare! Med mig hem efter 2 dagar fick jag en tankemodell som bara fantasin sätter gränser för hur den kan användas – härligt och kan varmt rekommenderas! Gina Fillipini, VD Garuda

Grey to Green är ett verktyg som överträffade mina förväntningar rejält. Dels är det smart och effektivt. Dels sätter sig användandet som en smäck, i ryggraden, under träningen, så nu kan jag inte låta bli att sortera fakta och antaganden, samt twista – och jag upptäcker varje dag ny nytta av metoden. Dessutom är detta så användbart i styrelsearbete. Varje ledamot borde lära sig metoden, för att aktivt värdera de dilemman som ständigt uppstår i och omkring styrelserummet.  Sophie Persson, Agent A Styrelseproffs och författare

Jag är positivt överraskad av att kursen var så konkret och praktiskt inriktad – vi naturvetare gillar ju i allmänhet att ha det så 😉  Främst tar jag med mig ett användbart problemlösningsverktyg och en bättre medvetenhet kring mina egna drivkrafter.” Liselotte Nilsson, projektledare Tikomed

NÄR ÄR NÄSTA GREYTOGREENUTBILDNING?

Intresset för greytogreen och JAG ledarskap har varit stort under hösten, och nu är inte mindre än 3 TILLFÄLLEN TILL VÅREN KLARA.

  • 24+25 jan eller
  • 14+15 mars eller
  • 30+31 maj 2013

I alla tillfällen ingår en refresh 2 månader efter.

Mer info

Greytogreen är en 2-dagars workshop som handlar om konsten att leda sig själv.

Läs mer på www.stepeducation.se/greytogreen  Här hittar du svar på ”5 korta frågor om greytogreen”, infoblad och ansökan. ”Kika in” och se ”världen i färg”.

Önskar dig en härlig dag! Hellre green än grå ,.)