2 år med SteP Education Vad har hänt och vad händer?

Tiden har gått fort. Redan nu, kan jag blicka tillbaka på 2 år som egenföretagare!

VAD HAR HÄNT? Både det jag trodde och det jag inte trodde….

 • 50 personer har deltagit i 2-dagarsutbildningen greytogreen i Sverige! Det trodde jag inte!
 • Jag är certifierad greytogreenpartner Det trodde jag inte för 2 år sedan när jag själv gick utbildningen i London…
 • Styrelsekraft omgång 2 avslutades i maj med drygt 40 adepter och respektive mentorer – Det trodde jag
 • Styrelsekraft omgång 3 har påbörjats med matchning mellan nya 46 adepter och styrelsementorer – Det trodde jag, men det var hårt jobb!!
 • I min Rådgivning/Utbildningsdel har jag hittat nya uppdrag. Behovsanalyser, individuella utbildningar och en förstudie. Konceptet funkar!! Det hoppades jag ;.)
 • Jag trivs fortfarande utmärkt med kontoret på St Lars och har utökat med ett besöksrum!

VAD HÄNDER FRAMÖVER? Tredje året ska ju vara det som befäster. Hur känns detta?

 • 3 nya datum satta för greyogreen till våren! 24+25 januari, 14+15 mars eller 30+31 maj. Det känns toppen och helt rätt!
 • 3 uppdrag inplanerade till våren så långt. En styrelseutbildning för en nybliven styrelse, en specialanpassad utbildning till ett gäng revisorer/advokater inom personlig tjänsteförsäljning samt en behovsanalys inför en utbildningssatsning. Det känns bra!
 • Facebooksidan http://www.facebook.com/greytogreenSweden kommer att vara en sida, där jag delar med mig av reflektioner, insikter och kloka ord. Antingen mina egna eller andras. Detta blir en en grön sida! Det känns toppen! Varmt välkommen!

  Take a step
  SteP Education tar ett steg