Välkommen!

Redan genom att läsa denna text har du tagit ett STORT kliv som kommer att ta dig vidare mot Klar Ekonomi. Antingen som Egenföretagare och/eller privatperson.

Under tiden du arbetar med uppgifterna i breven, kommer du att känna dig stärkt på flera sätt vad gäller att ha Full Koll. Inte bara på din Ekonomi, utan på när du känner dig Ekonomiskt Trygg. Precis som för andra grundläggande behov vi har, så är det väldigt vid vilken nivå vi känner oss Ekonomiskt trygga. Att känna till sitt eget Faktiska Behov OCH sitt eget upplevda behov av Pengar och Ekonomi kommer att ge en Trygghet i sig.

Du kanske är nyfiken på fler perspektiv när det gäller din ekonomi och mår bra av bekräftelsen att du har koll, eller vill få förnyad koll. Oavsett anledning till att du läser det här – NU tar du tag i det och det kommer att frigöra både din Energi och din Egen Handlingskraft!

En sak till. Det skapar en Energi när du har ett fysiskt brev i handen. Ta vara på den lilla kraften till att sätta igång. Du kommer att känna dig stärkt!

Jag vill beställa Utbildningspaketet Klar Ekonomi med Twist och få den hem i min fysiska brevlåda. Hur gör jag?

Maila birgitta@stepeducation.se  din adress och gör en beställning, och swisha sen beloppet nedan.

Priset för paketet är 1000 kr inkl moms. (800 kr exkl moms). Porto ingår i priset.

Sagt om kursen

”Vad känns bra med den här kursen? Att jag tar tag i något som uppenbarligen gör mig orolig och tar min Energi. Min ekonomiska situation påverkar mig mer än jag trodde, men det känns helt underbart att sätta mig i förarsätet igen och tar reda på fakta och göra något åt dimman!”

”Ekonomisk klarhet bidrar också till ett hållbart liv och arbetsliv”

”Feng Shui för Ekonomi!”

”Helt klart den billigaste kursen jag gått med störst värde för mig! Jag önskar att alla fick gå den.”