NYHET! För dig som inte behöver Ledarskap just nu, men är nyfiken på att hitta en ovanlig företagsaktivitet. Kolla in min Täljkurs här på Borgeby Slott!

ALLA kan tälja!

Är du nyfiken och vill prova på? Då är detta en perfekt Företagsaktivitet (eller för dina vänner privat). Inga förkunskaper krävs och du är minst 18 år.

Varje deltagare får tälja en häst, måla den och vi sitter i en härlig miljö tillsammans på Borgeby Slott. Antingen i parken eller i den äldsta delen av slottet, Porttornet med anor från 1400-talet. Det är också möjligt att genomföra aktiviteten hos dig.

Jag vill boka en Täljkurs som Företagsaktivitet,  Hur gör jag?

Du bokar dag och kurs med mig. Helst 3 timmar. Med kortare tid riskerar det att bli skyndsamt och prestationsinriktat. Det är ju lite grejen, med att låta sig själv vara nybörjare igen och prova något annorlunda. Det får helt enkelt ta lite tid.

Maila birgitta@stepeducation.se  eller ring på 073 442 81 18 överraska dina kollegor i teamet eller hela företaget och boka in direkt!

Passa på att äta riktigt god lunch här på Borgeby Slott i samband med din aktivitet, eller varför inte boka en heldag här och kombinera med eget möte, eller någon av mina Sju Workshops – för ALLA – Step Education . Ni kan vara minst 6 personer och upp till cirka 40.

Hur mycket kostar det? För 600 kr/person får du följande: Ett träämne i dalafuru från Nusnäs som du sen tar med dig hem. Låna en nyvässad täljkniv och hemsytt förkläde som skyddar dina kläder. Självklart En go-fika för att fylla på Energi. Varma, härliga vintage-färger till att måla och försköna din häst på ditt eget unika sätt. Dessutom får du mitt lugna, trygga, varma ledarskap i rummet. Du kommer att märka att jag älskar det här!

Ja – det kanske låter otippat? Men efter flera täljkurser är jag nu äntligen redo, att sprida täljandets lugn och glädje till fler! Dessutom i vacker och rogivande slottsmiljö! Jag ser det som mitt bidrag till en annorlunda Teamaktivitet som passar för ALLA.

Kan jag boka en aktivitet privat?

Det går hur bra som helst. Minst 6 personer+dig.

Här nedan följer ett antal bilder på genomförda täljkurser. Se och inspireras, och fundera på om det kan vara något för dig. Tillsammans med några vänner, eller som en annorlunda teamaktivitet. Det är en vacker miljö, och en rofylld aktivitet, som får fram något annat i oss. Lugnet. Samtalet om små och stora ting – när vi ändå har blicken på det vi täljer. Samtalet som plötsligt får plats – på insidan av oss.

 

Bilder Birgitta Bobergh samt ByLingerts Slottsfotografen

Sagt om kursen

Hej och tack för en superb täljkurs!
//Frida som bokat Aktivitet till sin heldag på Borgeby Slott, från Ideonbolag i Lund De målade sina hästar i sina nya företagsfärger


Tack för en mycket trevlig eftermiddag och mail med foton! Ja, de tyckte verkligen om det. Jag har sällan fått så mycket positiv feedback om någon aktivitet vi gjort.
/ Hanna som bokat Event till ett härligt gäng Gymnasielärare från Lund som åt lunch på slottet i samband med kursen


”Feng Shui för själen!”

Efter ett tag när skyndsamheten lagt sig över oss, fick vi ro. Vi både sjönk in i det vi höll på med och började lyssna på oss själva och varandra – fast på ett annat sätt. Jag kände hur vi alla hämtade massor av skön, lugn Energi.
//Deltagare från Swedsecur som bokat med alla sina medarbetare