TÄVLING!!! FÖREVIGA EN SMULTRONSTUND- Vinn en plats på greytogreen

VILL DU VINNA EN PLATS PÅ GREYTOGREEN? (värde 12500 kr)
Står du inför ett vägval? Funderar du kanske på vad ditt nästa steg är; eller är du bara nyfiken på vad en modell och en utbildning som greytogreen kan innebära för dig i ditt liv?

GREYTOGREEN ÄR EN 2-DAGARS UTBILDNING I JAG-LEDARSKAP, om konsten att leda sig själv.
Snarare än positivt tänkande, handlar det om ”Possible thinking” och du lär dig att hitta kreativa infallsvinklar på utmaningar du ställs inför, såväl i arbetslivet som i livet i stort.  Läs mer här!

VILKEN ÄR DIN SMULTRONSTUND? FOTOGRAFERA, BERÄTTA, ELLER MÅLA.
I vilka stunder mår du bra? Var hittar du din inre drivkraft och energi? När ler du inombords?Idag går så mycket ”fort fort fort”. Därför är det om möjligt ännu viktigare att stanna upp och leta efter sina smultronstunder. Filosofiskt? Absolut! Men även affärsmässigt nödvändigt för att behålla kreativiteten på arbetsplatsen och i livet! Hur gör du? Vilka är dina smultronstunder? Dela med dig! Maila in ditt bidrag senast den 17 juni. (För regler se längre ner)

Smultronstund
En av mina smultronstunder, är när jag stannar upp och ser blomman framför mig.Tar ett djupt andetag, och låter doften landa inom mig. (På fotot min dotter Thea) /Birgitta

VARFÖR ANORDNAR JAG DENNA TÄVLING?
Min förhoppning är att de som deltar stannar upp, tänker till och förevigar något som är viktigt för dem. Att göra en liten skillnad räcker långt för mig.I alla mina uppdrag är jag mycket fokuserad, väldigt närvarande och jag ger energi till alla i rummet. För att behålla min kreativitet och mitt fokus, är det avgörande för resultatet att fylla på med energi. Det gör jag bland annat genom att värna om mina smultronstunder. Deltagandet i greytogreen fick mig att inse hur oerhört viktigt det är!

GUIDELINES OCH REGLER FÖR DELTAGANDE – TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. VINNARNA MEDDELAS FÖR NÄRVARANDE
Deltagare får delta i tävlingen med max ett foto, eller en målning/teckning eller en berättelse om max 100 ord som fångar ”Din smultronstund”. Om du deltar med en bild, uppmuntras du att med några få ord beskriva bilden.

  1. Deltagarna skickar sina bidrag till michellebrosdal@yahoo.com Jpg är allra bäst för foton och bilder.
  2. Bidrag ska bifogas med namn, e-postadress, mobilnummer samt hur du hört talas om tävlingen.
  3. Alla bidrag kommer löpande tillsammans med namn på deltagaren och ev beskrivning, att publiceras på facebook.com/greytogreensweden . Denna sida är offentlig. De vinnande bidragen kommer eventuellt att användas på andra greytogreens hemsidor och på SteP Educations blogg. De kommer eventuellt att användas i framtida marknadsföringsmaterial. (Givetvis med namn på den som bidragit).
  4. Tävlingen startar på fredag den 12 april. Alla bidrag måste vara oss tillhanda senast den 17 juni2013.
  5. Vinnaren kommer att meddelas och annonseras 2013.
  6. Priser; 1:a pris; Deltagande i en greytogreenutbildning under 2013. 2:a pris är en rådgivningstimme kombinerat med en fokusprofil  med Birgitta Olofson. 3:dje pris är boken; Great by Choice av Jim Collins & Morten T Hansen.
  7. Om deltagaren redan deltagit i en greytogreenutbildning eller inte har möjlighet att delta själv,  är det möjligt att ge bort sin vinst till en annan person.
  8. Tveka inte att ringa eller maila dina frågor om tävlingen. Birgitta Olofson, 070 208 67 88, eller michellebrosdal@yahoo.se .
  9. I juryn finns Birgitta Olofson, ägare till SteP Education AB, Michelle Brosdal, Håkan Lindskog konstnär, samt Ola Nilsson, journalist.
  10. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.