Olofson reflekterar Styrelsekraft från A-Ö – Att göra avslut och få en stadig grund för nästa steg

Avslut – är för mig som processledare i Styrelsekraft precis lika viktigt som för deltagarna. Det är så lätt att rusa in i nästa projekt och lägga sin energi framåt. Det är oerhört viktigt att få avsluta och summera upp och titta bakåt och lära sig något. Så även i Styrelsekraft, där ju en stadig grund läggs för nästa steg!

Missar man att göra sitt avslut, blir avtrycket mindre och känslan av att ”ha åstadkommit något viktigt” väger lätt.

Denna gång  var det ovanligt svårt att samla mina egna tankar, och göra ett avslut med Styrelsekraft Växjö/Malmö, 2012/2013. Jag har växt själv och tagit ett flertal steg utanför min bekvämlighetszon. Efter ett par långpromenader och en del fotograferande för att fylla på med energi, och låta tankarna få fäste kom jag överens med mig själv om att göra en egen reflektion. Den heter Styrelsekraft från A-Ö – Olofson reflekterar. Du hittar den här. Mycket nöje.

Styrelsekraft-avslutning