NYTT! Praktisk företagsaktivitet eller del i utbildning. Täljkurs på slottet för ditt företag eller vänner: Skapa er en Smultronstund

Ja – det kanske låter otippat? Men efter flera täljkurser är jag nu äntligen redo, att sprida täljandets lugn och glädje till fler! Dessutom i vacker och rogivande slottsmiljö! Ta vara på dina smultronstunder – och skapa nya!

Längst ner följer några bilder på genomförda täljkurser. Se och inspireras, och fundera på om det kan vara något för dig. Tillsammans med några vänner, eller som en annorlunda teamaktivitet. Det är en vacker miljö, och en rofylld aktivitet, som får fram något annat i oss. Lugnet. Samtalet om små och stora ting – när vi ändå har blicken på det vi täljer. Samtalet som plötsligt får plats – på insidan av oss.

Varför gör jag det här? Under senare år har jag betraktat människor i min närhet. Flera kämpar och springer på. Många, alltför många har en konstant hög takt, där mer ska avklaras, på kortare tid och med färre resurser. Jag vill med detta bidra till ett enkelt alternativ, att slå av på takten. Att stilla sig lite. Men ändå, att ha något i händerna.

Täljkursen är för dig som tycker om trä. Den är perfekt för dig som aldrig provat förut, och vill komma igång. Den funkar även för dig som redan täljt. Du får ju med dig en häst hem!

Hur funkar det? Du bokar dag och kurs med mig. Minst 2 timmar, och gärna 3, med en härlig fika. Med kortare tid riskerar det att bli skyndsamt och prestationsinriktat. Det är ju lite grejen, med att låta sig själv vara nybörjare igen och knyta an till skapandet. Det får helt enkelt ta lite tid.

Hur mycket kostar det? För 600 kr/person, får du en nyvässad vass täljkniv till ditt förfogande. Hemsytt förkläde som skyddar dina kläder. En go-fika för att fylla på Energi. Varma, härliga vintage-färger till att måla och försköna din häst på ditt eget unika sätt. Dessutom får du mitt lugna, trygga, varma ledarskap i rummet. Du kommer att märka att jag älskar det här! En Nusnäshäst i dalafuru ingår givetvis.

Boka in mig – så kommer du hit! Såhär har tidigare deltagare som bokat in täljkursen skrivit. Så glad 🙂

Tack för en mycket trevlig eftermiddag och alla mail och foton! Ja, de tyckte verkligen om det. Jag har sällan fått så mycket positiv feedback om någon aktivitet vi gjort. / Hanna som bokat Event till ett härligt gäng Gymnasielärare från Lund som åt lunch på slottet i samband med kursen
Hej och tack för en superb täljkurs! /Frida som bokat Aktivitet till sin heldag på Borgeby Slott, från Ideonbolag i Lund De målade sina hästar i sina nya företagsfärger :).

Här kommer bilder! Ser fram emot att träffa dig – i ett lite annorlunda sammanhang! //Birgitta

Foton ByLingerts Fenomenal fotograf! Använd henne gärna när du ändå är på slottet. Både som för att få nya levande bilder till företaget, eller när det är dags för levande och livfulla porträtt.

 

PS- Vill du gå själv -utan andra? Ta kontakt med mig för att höra dig för om aktuella datum. 073 442 81 18