Här är Vinnarna i SteP Educations fototävling ”Min smultronstund” Stort grattis!

TACK! Alla ni som deltagit i tävlingen ”Min Smultronstund” Med era bilder och berättelser har ni förgyllt sommaren inte bara för mig, utan många andra som har kommenterat tävlingen. Vill du se även de övriga bidragen? Ta en titt här.

Här är juryns* 3 värdiga pristagare. STORT GRATTIS 

1:a PRIS

GUNILLA BENGTSSON, Smålandsstenar,En plats på 2-dagars utbildningen i JAG ledarskap, greytogreen.**

Vinner Första pris En plats på greytogreen
Vinner Första pris En plats på greytogreen

Fotot togs när vi var på vår första solsemester och barnen var   9 och 6 år gamla. Något år efteråt så var min yngste son på kontoret och fick   syn på fotot och frågade varför jag hade det där.  

-Det är för att jag ska kunna titta på er och bli glad när det   är jobbigt här och jag längtar hem, sa jag.

-Men mamma, varför åker du inte bara hem då? Fick jag till   svar.

 Fotot påminner mig om att det faktiskt bara är att åka hem.

2:a PRIS MONICA SUNDELL, Växjö, som vinner en ”SteP Rådgivning” *** En kombinerad rådgivning/behovsanalys, med mina bästa tips och råd vad gäller utbildning.

Vinner SteP Rådgivning, En behovsanalys "light", där jag delar med mig av mina bästa tips och råd.
Vinner SteP Rådgivning, En behovsanalys ”light”, där jag delar med mig av mina bästa tips och råd.

Mina   promenader oavsett årstid med min Berner Sennen Tik Nilla 5,5 år. Som följer   mig i vått och torrt. De allra bästa stunderna har varit vid vårt sommarhus   på västkusten i vinter där vi gått längs med stranden och trots att många   klagat på vädret så har vi upplevt många härliga dagar med strålande solsken   och klarblå himmel. Vi har tagit vara på dom   och njutit.

 

 

 

 

 

3:dje PRIS ANN-MARIE LUNDMARK, Malmö som vunnit en bok. ”Den överraskande sanningen om vad som verkligen motiverar oss.” Läs mer om boken här.

Ler   inombords gör jag vid sommarhuset på Ven, morgonstund där har verkligen guld   i mun. Lugnet innan alla turister stormar ön, när solen går upp i öst och jag njuter   av utsikten från trappan med morgonkaffe i hand. Många båtar och fartyg   passerar utanför. Har insett på andra semestrar att hav utan förbipasserande   båtar är inte alls lika härligt. Det är en   stor skillnad med Öresund.

Tredjepristagare vinner smultronbok
Tredjepristagare vinner smultronbok

VARFÖR ANORDNAR JAG DENNA TÄVLING?
Min förhoppning är att de som deltar stannar upp, tänker till och förevigar något som är viktigt för dem. Att göra en liten skillnad räcker långt för mig.I alla mina uppdrag är jag mycket fokuserad, väldigt närvarande och jag ger energi till alla i rummet. För att behålla min kreativitet och mitt fokus, är det avgörande för resultatet att fylla på med energi. Det gör jag bland annat genom att värna om mina smultronstunder. Deltagandet i greytogreen fick mig att inse hur oerhört viktigt det är!

Tack för alla delade smultronstunder!
Tack för alla delade smultronstunder!

*I juryn finns Birgitta Olofson, ägare till SteP Education AB, Michelle Brosdal, Håkan Lindskog konstnär, samt Ola Nilsson, journalist.

** Vill du veta mer om JAG ledarskap och greytogreen? Du hittar all info du behöver på www.stepeducation.se/greytogreen . Olofson är Sveriges första certifierade greytogreenpartner, och håller öppna utbildningar i Skåne. Nästa tillfälle är 12+13 september.

*** SteP Rådgivning är en av SteP Educations mest uppskattade produkter. En kombinerad behovsanalys/rådgivning där jag lyssnar in och ger mina bästa råd och tips för att ta nästa steg med hjälp av utbildning. Ta kontakt med mig, så berättar jag mer.