Traska och Snacka på St Lars från ide till action Nätverkspromenad

Jag satt och funderade på min kammare. Kan jag vara den ende i området på St Lars, som vill kombinera nätverk, dagsljus och motion och kanske en bit mat? Vilka företag finns egentligen på området? UTMANING……

Olofson funderar

När jag hade funderat, funderat och funderat,så kom jag på det. Nätverkspromenad här i området St Lars!

Jag behöver ju inte traska ensam! Det kanske finns några fler som jag? Som vill ha nätverk, lagom motion och dagsljus. Antagligen har den som funderar på att traska med, fokus på business som jag. Helt säkert är de nyfikna, möjlighetssökande, äger ett par bra skor och har lite humor.

Det ska vara enkelt! 

Ok, det låter intressant. Hur gör jag för att komma med och när är det?

Ingen anmälan krävs, utan du kommer när du vill och kan. Har du bara tid en gång, så kom då. Pris=0 kr och engagerat deltagande.

Vi samlas utanför restaurang Höije Park, varannan måndag, kl 11.30. . Vi traskar max en timme, med möjlighet att äta lunch i restaurang Höije Park efteråt. Har man ett bra samtal på gång kan man ju fortsätta där. Du betalar lunchen själv.

Vi startar den 12 nov 2012. Kommande datum blir 26 nov, 10 dec och 7 jan. Till att börja med. Gå med i Linkedingruppen, Traska och Snacka på St Lars! Den är öppen.

Vem är den där Olofson, kan man lita på att det blir bra?

Har mitt eget företag, SteP Education och arbetar som rådgivare vid utbildningsinvesteringar åt företagsledningar och styrelser. Jag har mitt kontor på St Lars och håller utbildningar här i JAG ledarskap om konsten att leda sig själv. De jag arbetar med brukar beskriva mig som nyfiken, engagerad och strukturerad. Det kan ju passa i det här sammanhanget och i Styrelsekraft där jag är regional projektledare.

VÄLKOMMEN! 

Traska och Snacka på St Lars i Lund