Olofson äntligen entreprenör!

I december förra året (2009) hade jag en halvårsavstämning med mig själv. Jag kom fram till att under 2010 skulle det ske. Jag skulle ta steget och bli entreprenör! Mitt första beslut var att införa ett personligt köpstopp. Detta för att direkt vänja mig vid en mindre och mer osäker kassa och dels för att snabbt spara ihop till aktiekapitalet. (Jag har gjort många intressanta erfarenheter med köpstopp, men det tar vi en annan gång). Jag bestämde mig för att under 2010 vara extra lyhörd för goda idéer till en bärande affärsidé. Den kom i maj.

I denna vackra månad ringde en VD och sa att hans styrelseordförande föreslagit honom att ringa mig, eftersom han behövde en VD-utbildning. Då EFL inte hade en sådan, hör jag mig själv säga

– ”Men då får jag väl skapa en utbildning bara för dig – utifrån din nya situation”.

VD:n accepterar och vi bokar ett möte. På natten slår det mig med full kraft att här är affärsidén som jag väntat på. Nu kan jag äntligen bli entreprenör! Resten kommer jag att berätta om senare, när jag kan se tillbaka och berätta om ”Mitt första år som entreprenör – skrämmande och spännande erfarenheter!”