Birgitta Olofson certifierad greytogreenpartner

Vem är den där Olofson?

Jag, Birgitta Olofson ägare till SteP Education AB är Sveriges första certifierade greytogreenpartner.

Det innebär att det är mig du träffar på workshopen OCH att du är i goda händer ;.).  I korthet brukar man beskriva mig som engagerad, närvarande och strukturerad. Efter mina 15 år i utbildningsbranschen brinner jag extra för att få till den där känslan av att man som deltagare känner sig sedd, lyssnad på och i full fokus. Att fascilitera en workshop som greytogreen innebär en positiv utmaning!

Att vara certifierad greytogreenpartner innebär att jag förutom att ha deltagit själv i workshopen from greytogreen vid ett flertal tillfällen, genomgått en specialanpassad tränarutbildning med en av de 3 grundarna Diane Van den Berge. Utöver det har jag initierat och lett ett flertal utbildningar i Skåne med både svenska och internationella deltagare. Jag har också ett stort hjärta för att sprida greytogreen.

deltagardiskussion

När jag inte kör utbildning i greytogreen är jag rådgivare åt styrelser och företagsledningar i utbildningsinvesteringar. Vill du veta mer om vad andra deltagare tycker om greytogreen läs mer här.