Vinnare i årsbrevets TÄVLING om en plats på greytogreen©

Varmt grattis till VINNAREN i SteP Education ÅRS-BREV nummer 5!

Tävlingen gick för er uppmärksamma ut på att nominera antingen sig själv, eller någon man tror har nytta av att delta i 2-dagarsutbildningen i JAGledarskap, greytogreen. Detta vid nästa tillfälle den 15+16 oktober.

Monica Sundell, delägare i GEHAB  som är lastbilspåbyggare i Alvesta – har nominerat en företagsledare och nybliven delägare i ett företag i Alvesta. Monica deltog själv i greytogreen för ett tag sedan och har haft stor nytta av den i sitt dagliga arbete med företagsledning. Hon hittade tävlingen och har skrivit följande nominering;

Mogen tjej som tillsammans men sin man köpt ett mindre företag med ca 25 anställda, ny i sin roll som företagsägare/ledare och som skulle behöva en stark grund att stå på för att möta alla småföretagares problematik.

Att gå in som delägare i ett bolag, är onekligen en situation som kräver klokt ledarskap i 3 delar.

  1. Att leda verksamheten,
  2. Att leda andra och inte minst
  3. Att leda sig själv=JAGledarskap.

Att låta Birgitta Bjäde delägare i BK Produkter, gå denna tvådagars-utbildning i JAGledarskap kommer att vara EN viktig legobit i det fortsatta ledningsarbetet. Det känns väldigt givande även för mig som utbildningsledare att vara med och bidra till att göra en liten skillnad. Grattis Birgitta Bjäde!

Blommor