Nytt! Digital Workshop för alla på företaget. Empati – och Konfliktutveckling – Perfekt digital kick-off eller kick-in

Ny FokusBOX med temat Empati- och Konfliktutveckling. Passar för ALLA medarbetare oavsett var de befinner sig. En Digital Workshop för den som vill ha mer än ett Webbinarium, eller e-learning.

Den Digitala FokusBOXen Empati och Konfliktutveckling utgår dels från dig som individ och hur du visar din empati i olika situationer (eller inte). Att låt varje medarbetare lära sig mer om och utveckla sitt EQ på ett praktiskt och roligt sätt är alltid en sund investering. Varje medarbetare fyller i ett test som ger små insikter som kan komma till nytta i arbetslivet, men också som lärande för livet.

I workshopens andra del lär vi oss mer om hur vi faktiskt kan bli bättre på konflikter, istället för att undvika dem. Och att den lärdomen kan vara avgörande för om ett företag överlever på sikt. Kunskapen om hur konflikter faktiskt fungerar ger företaget en gemensam plattform för att inte bara hantera konflikter, utan faktiskt utvecklas genom dem.

 

Vi har generellt för konflikter på våra arbetsplatser som är ärliga och synliga för dem som behöver veta. Den som inte håller med, kan ta i beaktande att forskare hävdar att vi ljuger i snitt 9 gånger om dagen! Många av oss för att vara snälla…?

 

Timingen för denna FokusBOX är unik och mycket klok! Hos många av oss väcks andra typer av frågor, och givetvis finns det både plats och möjligheter för era unika funderingar och frågor. Häri ligger anpassningen.

 

Här är några aktuella utmaningar på arbetsplatser idag

  • Världen är annorlunda nu än för några månader sedan, det är mycket att ta in och förhålla sig till.
  • Att hitta rätt kompetensutveckling som passar alla och ändå lär för livet
  • Att utbilda med fysisk distans är en tuffare utmaning och kräver definitivt mer kunskap
  • Att inte träffas sina kollegor/medarbetare fysiskt under en längre tid kan ge stora förändringar i måendet – för alla. Att få skratta och lära tillsammans kan ge en del tillbaka!
  • Jag/Du kanske inte är orolig, men den kollektiva oron är massiv och kan påverka på ett helt annat sätt. Det är viktigt att få redskap att hantera både kärlek och konflikter.

 

Reflektion och Eftertänksamhet har aldrig varit viktigare än nu. För var och en person! Det handlar inte bara om Affärsnytta, utan om Global Hållbar Utveckling där vi alla utmanas att bidra och göra vårt bästa.

 

INFO

Vad – FokusBOX med temat Empati- och Konfliktutveckling Ger bra och enkelt språk och plattform som alla kan använda.
Hur – Sker via Zoom. 1+1 timme exkl tid för test. Paketpris 10.000 kr + moms + 300 kr/test/deltagare.
Vem – Alla som är nyfikna och vill lära sig mer om sig själv och om andra.
Varför – Reflektion och Eftertänksamhet har aldrig varit viktigare än nu. För var och en person! Det handlar inte bara om Affärsnytta, utan om Global Hållbar Utveckling där vi alla utmanas att bidra och göra vårt bästa.
När – Vi kan starta upp inom en vecka. Testerna behöver skickas hem till var och en i förväg.

 

 

SteP Educations Fokus på de Globala Målen för Hållbar utveckling – Viktigare än någonsin

Mål 16.7
Säkerställ ett lyhört, inkluderande och representativt beslutsfattande i företag och organisationer.
Mål 4.
Främja livslångt lärande för alla på företaget
Mål 12.8
Öka kunskapen om hållbara arbetslivsstilar