Nästa STEG för SteP Education är GRÖNT och innebär en investering!

Som konsult ställdes jag i våras inför ett klassiskt val.Olofson fokus business

 1. Vill jag fylla min egen tid med råge, och så småningom bli min egen begränsning för att verkligen kunna stötta mina kunder på bästa sätt?
 2. Vill jag hitta ett sätt att stötta fler kunder, utan att vara oumbärlig?

Efter en del funderande tog jag modet till mig, och valde strategiskt alternativ nummer 2. I min verksamhet som rådgivare inom kompetensutveckling har jag redan gjort ett antal upplägg i samarbete med andra, så samarbetstanken är redan på plats. Nu har jag tagit ett steg till genom att investera tid och pengar i ett koncept som jag tror både helhjärtat och förnuftigt på. Jag vill inte stå i vägen för dess utbredning, utan tvärtom vara en nyckel i att det verkligen kan bli så. Det är ett fantastiskt koncept!

Sedan den 27 nov, äger SteP Education AB varumärket greytogreen™ i Sverige och på svenska. Det innebär att det blir ett nytt fokus för den delen av verksamheten. Rådgivningen och faciliteringen kvarstår.

greytogreen awareness RGBKort bakgrund

 • Oktober 2010 Deltog i första worskhopen på engelska i London
 • November 2011 Arrangerade första workshopen i Sverige, med Diane Van den Berge
 • November 2011 Gick Faciliteringsutbildning
 • Januari 2012 Try-out workshop för ett mindre gäng
 • April 2012 Öppen Workshop för certifiering (Med grundaren Diane Van den Berge) – Godkänd!
 • Juni 2012 Öppen Workshop med bra utvärdering
 • Augusti 2012 Blev Certifierad facilitator (workshopledare)
 • September 2013 Annika Asking deltar i öppen workshop och blir under 2014 certifierad partner
 • November 2015 Öppen Workshop nr 24! Snart 200 personer har deltagit i öppna workshops.
 • Företagsinterna workshops, till exempel CEVA, Duni & Järnforsen och Hungerprojektet.
 • Milstolpe; November 2015 Påskrivet avtal för varumärket greytogreen™ i Sverige och på svenska.

2016 – Fokus på att hitta fler workshopledare!

Det finns plats för dig i greytogreen™ Team Sweden!
Det finns plats för dig i greytogreen™ Team Sweden!