3 snabba till Mattias på JBT Foodtech, greytogreenambassadör från mars 2012

Varför gick du greytogreen?

Jag gillar att utvecklas som person, därför tyckte jag greytogreen lät intressant. Begreppet JAGledarskap är väldigt bra, då bra ledarskap börjar med en själv.

När har du haft nytta av greytogreen?

Jag har ett kreativt jobb och att göra en ”twist” kan ibland vara ett bra sätt att komma loss från gamla tankegångar och tänka nytt. Jag gillar verktygen jag fick med mig, som till exempel förståelsen om vikten av att ta medvetna beslut baserad på fakta istället för antaganden som ofta görs omedvetet.

greytogreenambassadör
greytogreenambassadör

Är det något mer du vill berätta?

Jag hade förmånen att gå på workshopen samtidigt som min fru (Maria på Helsingborgs Stadsbibliotek), vilket var en trevlig upplevelse att dela och vi har glädje av workshopen både i våra respektive arbeten och privat, i livet kort och gott! Upplägget med workshopen med alla exempel, förklarade processen på ett konkret sätt och Birgitta som workshopledare, ingav en känsla av lugn och skapade ett öppet klimat där viktiga saker kunde diskuteras. Jag kan varmt rekommendera utbildningen till den som är nyfiken på att leda sig själv.

Mattias Folkesson, JBT Foodtech, Ingenjör