Ensam är sällan stark. Genom att använda flera experter i din utbildning så tar kompetensen inte slut. Varje handledare är expert just på det område du behöver lära dig mer om och kan gå precis så djupt som du önskar. Genom att använda olika personer har utbildningen alla förutsättningar att bli mitt i prick.

Effektiva punktinsatser med rätt personer
Våra experter är noggrant utvalda i ett flertal nätverk och kommer både från universitet och näringsliv i Sverige och internationellt. Det är viktigt för oss att personerna kommer från flera nätverk för att öka bredden och specialistkompetensen. Finns inte den handledare just du behöver för din personliga utbildning så kontrakterar vi nya handledare.

Urval och analys

”När Birgitta och jag träffades kände jag att här är någon som kan sina saker och jag kände direkt ett stort förtroende för henne. Vi kom med hennes resonemang och frågor snabbt fram till vad jag verkligen behöver i min nya roll och vi la upp ett mindre program som kändes ”mitt i prick” för mig. Det är ingen jättelång utbildning, men innehåller precis vad jag behöver. Det ger mig en unik möjlighet att känna en större säkerhet och snabbare komma in i min nya roll utan att tappa fokus på min nya uppgift. Det har jag Birgitta att tacka för.”

VD medelstort bolag i Skåne