Ägare och VD – bakgrund

Birgitta Bobergh har arbetat med utbildningar i snart 25 år och har en lång erfarenhet från olika ”sidor” i branschen. Senast på EFL som uppskattad programansvarig för EFLs styrelseprogram och senare som deras samarbetspartner. Under dessa år har hon lärt sig att skräddarsy alla typer av utbildningsprogram, Alltifrån styrelseutbildningar för styrelser och längre strategiprogram för ledningsgrupper till kortare seminarier inom en mängd områden. Kreativitet är en viktig ingrediens.

Förtroende är en viktig nyckel

Det är en sak att få fram en utbildning och köra igång den med rätt upplägg. Birgitta har även förmågan att tänka i nya banor och hitta nya sätt att inspirera. Framförallt har hon en förmåga att se vilka föreläsare och handledare som passar för det tänkta uppdraget. Ett gemensamt förtroende och i viss mån även personkemi är mycket viktigt för att deltagarna ska ta till sig utbildningen och verkligen reflektera.

Louise Dolck Strömberg, VD E.ON Resource Center

Birgitta har tidigare arbetat i många år på EFL och jag är glad över möjligheten att ha henne som samarbetspartner till EFL. Birgitta är en person som arbetar över alla gränser och får därigenom kontakter som kommer kunden till nytta. På EFL har vi använt henne när vi vill tänka i nya banor och hitta kreativa lösningar.

Pia Sander, VD EFL